10 April 2018, de buitencompetitie startdatum voor dames dubbel van het tramhuisje.

By 20 april 2018 Nieuws No Comments

Op deze zonnige dinsdagmiddag is het goed vertoeven op de baan. De zon speelt een aardig partijtje mee en beïnvloedt het spel. Daar we aan een kant van de baan wat verblind worden door de zon is het tevens wat geluk aan welke zijde je speelt op beslissende momenten.

Susan en Annie gingen fanatiek en spannend van start, nadat Annie de juiste bril had opgezet eindigde de partij met een tie-break. Hierna was de tegenpartij gebroken en werd de 2e set vlot met 6-0 uitgespeeld. Susan was behoorlijk oververhit geraakt en nam Ery het stokje voor de 2e partij over. Ery had haar warming up al op de fiets vanuit Sneek gehad en werd de 2e partij vlot gestart. Enige druk was op de ketel daar Annie 17 uur op een scholing moest zijn. De 1e set werd redelijk vlot gewonnen met 6-4. We werden er overmoedig van daar de slagen volgens het boekje verliepen. En dan komt meestal even verslapping of opscherpen van de tegenpartij. Aldus gebeurde, maar gelukkig kwam de concentratie terug en werd de set zeer spannend met 7-5 beslist. Gelukkig want 16.50 quick shower en met verhit hoofd spurtte Annie snel naar de scholing.

Wietske en Hannie stonden toen nog steeds op de baan. Ook zij hadden een spannende set in de 1e wedstrijd en verloren met 5-7. Helaas liep de tegenpartij snel weg in de 2e set en werd de wedstrijd beslist met 0-6. De 2e partij werd ook voor hen tie-break, jammer genoeg nipt verloren maar van 13 – 17.30 uur op de baan zegt genoeg over het gespeelde spel. Dan heb je de strijd wel geleverd.  Het was wel even wennen met de zomerse temperaturen en de flesjes water moesten dan ook regelmatig worden bijgevuld.

Met 2-2 op papier kon er met een drankje nog nagenoten worden van de avondwedstrijd damesdubbel. Nadat alle standen waren verwerkt bleek dat alle ploegen 2 punten verzameld hebben. Dat belooft waarschijnlijk nog spannende en aan elkaar gewaagde wedstrijden.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.