American tennis play party

By 26 juni 2019 Nieuws No Comments

Saturday 25th of may. Starting 19.30 uur.

Let’s have some fun and play tennis!

De activiteitencommissie stuurde deze uitnodiging  naar de leden en liet zich inspireren door  de  principes van het  zogenaamde Amerikaanse fuif partijtje.

De clubleden konden een introducee meenemen naar het toernooi  en werden  gevraagd om wat lekkers mee te nemen. Altijd leuk om andere mensen te leren kennen en nieuwe hapjes/receptjes werken ook inspirerend. Elf clubleden en drie introducees hadden zich op gegeven voor deze  tennisavond.

Het weer was geweldig voor de tijd van het jaar. Dus de koffie, thee, marshmallows, popcorn en ‘American cookies’, stonden buiten klaar op het terras, om iedereen  in stijl te ontvangen.Dit werd door de leden uitgebreid met gebak en heerlijk zelfgemaakte pittige salade, gekruide visstukjes en andere lekkere hapjes. Geweldig.

Middels het bekende racketmixsysteem werden koppels gevormd en werd er enthousiast getennist door jonge, oude , ervaren en minder ervaren tennissers.  Mannendubbel, vrouwendubbel  en/of mixdubbel; alle combinaties zijn de avond gepasseerd. Op het terras was het een gezellige drukte doordat er ook  niet tennissers  even een kijkje kwamen nemen en  genoot men van  de zon, al het lekkers, elkaars gezelschap en het kijken naar de actieve tenniscaperiolen  op de baan.

De jonge introducees speelden,  met telkens een ervaren tennisser, drie partijen van een half uur achter elkaar.  Zij wilden geen pauze omdat  ze van het éne feestje naar het andere  gingen. De rest  van de aanwezigen  speelden ook drie of vier dubbelpartijen en konden tot laat in de avond buiten natafelen.

We kunnen terug kijken op een geslaagde avond en bedanken iedereen voor zijn/haar deelname.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.