Jeugd

Voor de jeugd is er de mogelijkheid om spelenderwijs kennis te maken met tennis. Er worden tennislessen en toernooitjes georganiseerd en ze kunnen meedoen aan de jeugdcompetitie.

Lessen
Lijkt tennis je ook hartstikke leuk maar weet je het niet zeker? Kom dan gerust eens langs en je kunt ook een kijkje nemen op www.intenz-tennis.nl, waar je informatie vindt over de tennisleraar en de wijze van lesgeven.

Vrij tennissen
Wil je samen met andere jeugdleden vrij tennissen? Geef je dan op als lid van onze vereniging. Onder begeleiding van een volwassene kan je vrij tennissen op vaste tijden. De baan wordt van te voren klaargemaakt, zodat je gelijk kan beginnen met spelen!

TennisKids Series zomer 2016

| Nieuws jeugd | No Comments

Wil je nog iets leuks doen? Geef je snel op! Op 2 juli is Nijland ‘the place to be’.

Tennislessen jeugd 2016

| Nieuws, Nieuws jeugd | No Comments

De winter is alweer voorbij en het mooie weer komt eraan! Je kan je daarom vanaf nu opgeven voor de tennislessen. De lessen zijn dit jaar op maandag van 16.20…

Oliebollen toernooi!

| Nieuws, Nieuws jeugd | No Comments

Het is bijna zover, het oliebollentoernooi. Wil je ook meedoen? Lees dan snel verder……

Wintertenniscircuit Súd West Fryslân 2014/2015

| Nieuws, Nieuws jeugd | No Comments

Het buiten tennissen is door het weer op een lager pitje gezet. Vooral voor de jeugd betekent dit vaak dat er weinig of niet gespeeld wordt. Toch zijn er mogelijkheden om het hele jaar door te tennissen! Om het jeugd tennis ook in de winter periode te stimuleren hebben de tennisverenigingen in Súd West Fryslân de koppen bij elkaar gestoken en hebben het initiatief genomen om te komen tot een stimuleringsplan voor het jeugdtennis. Hiervoor is een tenniscircuit georganiseerd op een 4 tal zondagen van november t/m februari in de tennishal van NOMI in Sneek. Dit tenniscircuit sluit aan bij de indeling van de jeugd zoals de KNLTB die tegenwoordig hanteert (rood, oranje, groen en geel). ROOD datum aanvang einde…