Sinds 2020 zijn wij op de club actief aan de slag gegaan met jeugd trainingen. Voor de zomervakantie werd er door 3 groepen getraind op dinsdag en vrijdagavond. In de zomervakantie en tot en met 30 oktober wordt er getraind in 3 groepen op vrijdag.
Rode Groep:
Elke vrijdagavond start de jongste groep. Dit zijn kinderen van 5 t/m ongeveer 8 jaar. Op dit moment bestaat de groep uit 8 spelers die trainen volgens de tenniskids wijze van de KNLTB. Samen met de kinderen leren we op een speelse manier kennis maken met de mooie sport tennis.
Dit is onze Rode groep.
Oranje Groep:
Na de jongste groep start er een groep van 8 t/m ongeveer 12 jaar. Ook deze groep bestaat uit 8 spelers. Doordat ze wat ouder zijn worden hun oefeningen wat aangepast in vergelijking met de jongste groep. Zoals bij alle jeugd lessen proberen ook zij met veel plezier hun eigen tennis skills te verbeteren.


(Tenniskids verdeelt de leeftijden in kleuren. Bij elke kleur passen andere veldafmetingen en oefeningen)

De vedette groep:
Als de basisschool kinderen van de baan komen is het tijd voor onze oudste jeugd. Deze groep bestaat uit Augustinus (Augie), Tinko, David, Lieuwe, Rik(Rico), Sike en de dames: Astrid, Cherynn en Hannie. Zij spelen niet meer in kleuren maar op ervaring. Bijna al deze jeugd leden zijn al jaren lid en komen met elkaar met heel veel plezier bij elkaar op de baan. Met een training opkomst van 96% is deze groep een zeer trouwe lesgroep.
Deze groepen worden getraind door een aantal trainers en bijna altijd zijn er 2 trainers tegelijk aanwezig zodat de kinderen veel aandacht krijgen wat hun speelplezier en ontwikkeling versnelt.
Denk je dat het iets voor jou is, of misschien iets voor je kind(eren)?! Kom gerust eens langs je mag namelijk 4x gratis mee trainen! Hierbij nog even de tijden.

Vrijdag avond 2020
Rode groep (5 tot 8 jaar) 18:00 – 18:50 uur
Oranje groep (8 tm 12) 18:50 – 19:40 uur
De Vedette groep (12 plus) 19:40 – 20:45 uur

TennisKids Series zomer 2016

| Nieuws jeugd | No Comments

Wil je nog iets leuks doen? Geef je snel op! Op 2 juli is Nijland ‘the place to be’.

Tennislessen jeugd 2016

| Nieuws, Nieuws jeugd | No Comments

De winter is alweer voorbij en het mooie weer komt eraan! Je kan je daarom vanaf nu opgeven voor de tennislessen. De lessen zijn dit jaar op maandag van 16.20…

Oliebollen toernooi!

| Nieuws, Nieuws jeugd | No Comments

Het is bijna zover, het oliebollentoernooi. Wil je ook meedoen? Lees dan snel verder……